a 2021/22-es tanévre meghirdeti tagozatait:

Jelentkezési határidő: 2021. február 19.

A Kolping Nagyváthy János Technikum, Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium olyan kisvárosi középiskola, ahol a középiskolai képzés teljes palettája megtalálható, diákjainkra egyénileg figyelünk, mivel családias légkörű, kis létszámú szakmacsoportokban zajlik az elméleti és a gyakorlati oktatás. Ez a tanulók egyéni ütemben való haladását szolgáló nagyobb odafigyelést és támogatást teszi lehetővé.

A Kolping Nagyváthy János Technikum, Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium az alábbi képzéseket indítja nappali tagozaton a 2021/2022-es tanévben a 8. osztályt végzettek részére:

IskolatípusJellemzőÁgazatSzakmaTagozatkód
TECHNIKUM

5 év, emelt szintű érettségivel, technikusi minősítéssel végez,

- ösztöndíjas képzés!

Mezőgazdaság és erdészet Mezőgazdasági gépésztechnikus
Szakmaszám: 5 0810 17 08
22
SZAKGIMNÁZIUM 4+1 év, 12.évfolyamon teljes érettségi, majd felsőfokú továbbtanulás lehetősége, vagy technikumi képzés helyben Pedagógia Pedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens szakirányon)
Szakmaszám: 4 0119 01
23
SZAKKÉPZŐ ISKOLA     3 éves képzés, első évfolyam: ágazati alapképzés
 - ösztöndíjas képzés!
Mezőgazdaság és erdészet Gazda (Növénytermesztő szakirányon)
Szakmaszám: 4 0811 0704
32
Mezőgazdasági gépész
Szakmaszám: 4 0810 1707
33
Gépészet  Hegesztő
Szakmaszám: 4 0715 1008
34
Ipari gépész
Szakmaszám: 4 0715 1009
35
Szociális Szociális ápoló és gondozó
Szakmaszám: 4 0923 2203
36

Mindegyik szakképző iskolai és technikumi képzés ösztöndíjjal támogatott!

Felvételi vizsgát nem tart az iskola. A jelentkezők felvétele a magyar nyelv és irodalom, a történelem, a matematika és az idegen nyelv tantárgyak 5–6–7. osztályos év végi és a 8. osztályos félévi osztályzataiból képzett pontszám alapján történik, rangsorolással.

A jelentkezés feltétele az egészségügyi és pályaalkalmassági vizsga követelményeinek való megfelelés.

Idegen nyelv: angol vagy német - választható!

Heti egy órában hittan oktatást tartunk.

A felvételi lapok kitöltését és a felvételi eljárással kapcsolatos adminisztrációt a nyolcadikos tanulók általános iskolái intézik.

Jelentkezési határidő: 2021. február 19.

Minden érdeklődő nyolcadikost nagy szeretettel várunk!

TARTOZZ EGY JÓ KÖZÖSSÉGBE,

LEGYÉL TE IS NAGYVÁTHY-s!

Iskolánkról egy rövid bemutatkozó kisfilm található a https://www.youtube.com/watch?v=zKRTrNesZC8 címen.

További információk a Kolping Nagyváthy János Technikum, Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Kollégiumról: